Voetbalpoules.nl
De leukste WK Poule van Nederland!

Inloggen

Prikbord

 • Kloarubeek United zei op di 12 juni 12:57

  Heb je onze Android of iOS app al gezien?

  Deze is bedoeld als ondersteuning van het spel: je kunt hier eenvoudig

  - je voorspellingen en punten bekijken.
  - je voorspellingen wijzigen.
  - de ranglijsten in je poule(s) bekijken.
  - bekijken wat andere in je poule voorspeld hebben.

  Benieuwd? Installeer hem dan snel: zoek op voetbalpoules in de Google Play of App Store.
 • mmmiriammm zei op di 19 juni 18:15

  Mijn man wil de wedstrijden van ronde twee invullen, maar weet zijn wachtwoord niet meer. Er blijkt echter een typefout in zijn emailadres te zitten (homail ipv hotmail). Zijn nickname is Jorsh. Kan hier nog iets aan gedaan worden?
 • Dafne Schippers Kampioen zei op di 19 juni 14:33

  Eerste rode kaart in de 1263e minuut van het toernooi. De hoogste minuut die je kon kiezen was de 999 minuut (welke ik gekozen had). Hoe kan je daar nu strafpunten voor hebben ?
 • TBulls zei op di 19 juni 15:17

  Even een vraag uit pure nieuwsgierigheid: Wat gebeurt er wanneer 2 of meer deelnemers in een poule zowel evenveel punten als evenveel strafpunten hebben? In mijn poule alleen al zijn er drie deelnemers die slechts op enkele punten van elkaar zitten qua strafpunten, dus ik kan mij voorstellen dat zo'n scenario zich zou kunnen voordoen.
 • Jessedev96 zei op di 19 juni 14:29

  Tussenstand staat bij bij colombia 1-0 voor terwijl ze 0-1 achter staan?!
 • DanielleMeijer zei op di 19 juni 10:14

  Als je in de poules kijkt dan zie je ook strafpunten staan. Hoe komen die punten tot stand?
 • Krokante Koek zei op di 19 juni 11:30

  Er zit een fout bij de uitslagen van een deelnemer in de 'Blatter' poule waar ik in zit. In de achtste finales staat er bij Brazilie-Zweden dat ze beide doorgaan, vervolgens staat in de kwartfinale geen Zweden en komt Zweden opeens terug in de halve finales. In de kwartfinale is ook geen winnaar van Duitsland-Colombia te zien, terwijl dat Duitsland moet zijn
 • bramspr zei op di 19 juni 11:38

  Er zit een fout bij de topscorers, Tsjerysjev heeft maar 2 keer gescoord en niet 3 keer. Gazinski had de eerste goal gescoord dus die moet er ook nog bij met 1.
 • Twents Ros 65 zei op vr 15 juni 17:23

  Hoe kan het als je je voorspelling hebt opgeslagen dat ik volgens de voorspelling lijn niet heb voorspeld. Ik ben in één keer mijn voorspellingen voor marocco-iran en portugal-spanje kwijt? Terwijl het systeem heeft aangegeven dat ik hem wel op heb geslagen. Gisteren ingevuld en opgeslagen vanmorgen nog gecheckt en dat was in orde en als ik nu kijk is de voorspelling weg
 • Hoogvlieger zei op ma 18 juni 17:34

  U schrijft Brazilië-Zwitserland had niemand goed, maar ik had toch echt 1-1 voorspeld!
 • FC Poes zei op ma 18 juni 19:26

  Bij mij staat Zweden Zuidkorea op 1-1 maar de uitslag staat bij mijn vrienden wel goed(1-0). Kunnen jullie dat corrigeren zo dat ik ze aan het einde gewoon kan verslaan?
  Gr. Ilja
 • ajax.danish zei op ma 18 juni 18:30

  Hallo Robin van persie alles goed
 • ET it's me zei op ma 18 juni 14:41

  Hey vraagje... ik heb mijn standen ingevuld, maar zit niet in het poultje bij mijn vrienden. (alleen op de hoofdpagina). Als onze poulemanager (van ons vriendenpoultje) mij uitnodigt, kom ik op een nieuwe inlogpagina, dus kan dan alleen inschrijven met nieuw account. Kan ik niet mijn huidige punten en voorspellingen bij mijn vriendenpoule meenemen?? Dus gewoon mezelf laten toevoegen....
 • Zabivaka2018 zei op zo 17 juni 23:03

  Kan ik als organisator van een poule ook iemand uitnodigen door op zijn naam te klikken omdat ik geen emailadres van diegene heb?
 • RobinvPersie zei op zo 17 juni 10:36

  Goedemorgen allemaal, vanavond Brazillie jongens!
  Wat zal het worden !
 • Monsieur du foot zei op vr 15 juni 8:13

  Een vraagje,
  Waar zijn mijn statistieken?
 • rik van de logt zei op za 16 juni 15:02

  Iedereen heel veel succes met het in vullen van de uitslagen
  Groetjes van Rik van de logt uit Huissen
 • RenéV87 zei op vr 15 juni 9:33

  Er zit een fout in de uitslagen. Ik zag dat bij de uitslagen van een mede-pouler Brazilie op zowel de 3e plaats als bij kampioen staan, dat terwijl frankrijk op de 3e plaats zou moeten staan. Is dat door jullie te veranderen?
 • Harm1954 zei op do 14 juni 19:17

  Strafpunten?
  Waarom hebben in onze poule alle deelnemers strafpunten en nog erger, waarom staat dat niet in de spelregels en in de FAQ!!??
  Slechte zaak van de ontwikkelaars van de website!
 • jsr22 zei op do 07 juni 3:39

  ik ben er nog steeds niet uit wie de beker met de grote oren mag vast houden deze keer,,,,ppppffff,,,,moeilijk deze keer,,,pppff,,,,help,,,,,
 • Willem II.Tilburg zei op do 14 juni 19:43

  Openings wedstrijd was niet waar je iets van gemist hebt als je de TV niet kon bekijken bij de rechtstreekse uitzending usland-Saoedi Arabie 5-0, de vele fouten op het veld van beide ploegen waren niet meer te tellen balverlies of slecht ingespeelde passes,het niveau lag te laag voor WK-voetbal en hopelijk gaat dat geen herhaling worden de komende wedstrijden.
 • Monsieur Orange zei op vr 15 juni 13:04

  Beste moderator.
  Bij mijn extra voorspellingen had ik bij poule B een andere volgorde ingevuld dan wat er nu staat. Ik had 1. Spanje, 2. Marokko, 3. Portugal en 4. Iran. Nu staat er 1. Portugal, 2. Iran, 3.Spanje en 4. Marokko. Wat is er gebeurd???
  Tevens zou het fijn zijn als je tussenstanden van je wedstrijden terug kan zien in een werkelijke tussenstand per poule.
 • Hopelijk nog zo'n seizoen zei op vr 15 juni 22:10

  Beste mensen,

  Ik ben al een tijd actief op voetbalpoules en doe ook mee met de wk poule. Ik heb alle uitslagen en extra voorspelingen ingevuld. Nu wil ik graag met de Vlaardingse WK poule meedoen. Maar ik kan me niet aanmelden. Wat nu?
 • De Rode Tsaar zei op vr 15 juni 22:18

  Goede avond,

  Ik wil nog graag een deelnemer toevoegen aan mijn WK poule, maar als ik hem een uitnodiging stuur geeft hij aan dat hij zich dan weer opnieuw moet aanmelden. Als ik hem op m'n poulenaam laat zoeken lukt het hem ook niet.
  Hij heeft wel gewoon alles ingevuld tot nu toe.

  Zijn gegevens:
  Teamnaam: Hopelijk nog zo'n seizoen
  E-mail:k.stiefel37@gmail.com

  Zou iemand van voetbalpoules hem misschien toe kunnen voegen aan mijn
  poule: Vlaardingse WK Poule.

  Alvast... lees meer
 • Dan maar juichen voor Messi zei op wo 13 juni 17:04

  Hoi,

  Ik ben uitgenodigd voor een poule. Maar als ik op "Doe mee aan deze poule" klik, staat er: "Je speelt al mee met deze poule of er staat al een verzoek open om mee te spelen."

  Maar mijn naam staat niet bij de poule, oftewel: ik speel nog niet mee.

  Hoe is dit op te lossen?

  Dank!